Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ραδιοφωνικός Σταθμός

Low Bap ζώνη στο ραδιόφωνο
O ραδιοφωνικός σταθμός ATLANTIS άνοιξε ξανά. Με σκοπό την επιστροφή στις ρίζες του και την ανάδειξη των μη εμπορικών μουσικών σκηνών της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Κάπως έτσι η νέα διεύθυνση (που αποτελείται από παλιούς ραδιοφωνικούς παραγωγους που βρίσκονταν στην γέννηση του σταθμού) ήρθε σε επαφή με την Freestyle Productions , σεβάστηκε και συμφώνησε απόλυτα με τους ορους περί μη διαφημιστικών και χορηγιών του δίωρου που θα εκπέμπουν οι παραγωγοί στην Low Bap Ζώνη και εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορούν για δυο ώρες καθημερινά ,από Δευτερα ως Παρασκευή 18:00 με 20:00 στα ερτζιανά στην συχνότητα του Νέου Atlantis 105,2 στα FM, οι μουσικές μας με καλή παρέα.
Στα ηχεία σας θα ακούτε καθημερινά τον Brak , τον Damned1 και τον Totem . Όλους μαζί η εναλλάξ με καλή διάθεση , πλούσιες δισκοθήκες , με σπάνιο υλικό , παρουσιάσεις νέων κυκλοφοριών από το Low Bap Foundation ,καλεσμένους και ... χιούμορ.
Tα σαββατοκύριακα επίσης με πιο rock ακούσματα θα μας κρατάει παρέα τα μεσημέρια και ο Μιχάλης Σκαράκης , ο ηχολήπτης των active member από την ίδια συχνότητα. Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλες θεματικές εκπομπές εκτός του Low Bap , για τους φίλους της metal, της garage, του rock και της punk... Συντονιστείτε στους 105,2 και στο www.atlantisfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου