Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Νέο Low Bap Studio

Twinpeaks
http://www.twinpeaksstudio.com 
Στο στούντιο αυτό οι Active Member έχουν κάνει τις καλύτερες ηχογραφήσεις τους (με διαφορά) και επιπλέον δυο καλούς φίλους, τον Adam Fuest, ηχολήπτη του στούντιο και ιδιοκτήτη και την Adele Nozedar, επίσης ιδιοκτήτη, "σεφ", πολυτάλαντη, απίστευτη, μουσικό, φίλη των ξωτικών της περιοχής (!!) Πάρτε μια γεύση από το στούντιο, όπως αυτό παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του Τwinpeaks:
To Twinpeaks studio βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της Βρεττανίας. Πρόκειται για full residential studio, δηλαδή στούντιο στο οποίο μπορεί κανείς να μείνει για μέρες με πλήρη οικιακό εξοπλισμό. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων στο κέντρο του εθνικού πάρκου Brecon beacons της Νότιας Ουαλίας, μια προστατευόμενη περιοχή εξαιρετικού φυσικού κάλλους. Είναι περιτρυγυρισμένο από δέντρα και καταρράκτες, ενώ το Twinpeaks studio βρίσκεται ανάμεσα στις δύο μεγάλες λίμνες - ταμιευτήρες νερού. Στο βόρειο τμήμα του στούντιο βρίσκονται τα βουνά Pen y Fan και Corn Ddu σε υψόμετρο 1300 μέτρων και είναι τα υψηλότερα βουνά στη Νότια Ουαλία. Δυτικά έγκειται η χαράδρα Neuadd, που είναι σπίτι για τα αποδημητικά γεράκια τα οποία συχνά μπορεί κανείς να δει απο τα παράθυρα του studio. Άλλα είδη άγριας χλωρίδας και πανίδας που τακτικά μπορεί κανείς να παρατηρήσει στην περιοχή είναι merlins (ένα πουλί που πέρασε τις πρόσφατες καταιγίδες κουρνιάζοντας σε ένα από τα παράθυρα του studio!), Buzzards, goshawks, άγρια πόνυ του βουνού, βίδρες, αγριόγατες - και, φυσικά, πρόβατα! Το Twinpeaks είναι γεωγραφικά απομακρυσμένο από οτιδήποτε άλλο, ενώ οι πιο κοντινοί γείτονες είναι 5 μίλια μακριά (περίπου 8 χλμ.) Παρ' όλα αυτά όμως είναι μόνο δυόμισυ ώρες οδικώς από το Λονδίνο.
Υπάρχει κάτι στο Twinpeaks που μπορεί να αποσπάσει την προσοχή τις ημέρες της ηχογράφησης;
Εάν τα νέα δέντρα που ξεπετάγονται συνέχεια, τα δάση, τα ρέματα και τα βουνά δεν επαρκούν τότε υπόψιν ότι εχουμε άδεια να ψαρεύουμε από την λίμνη οι οποίες είναι γεμάτες με σκούρες πέστροφες. Έχουμε επίσης άδεια μέλους για να χρησιμοποιούμε το τοπικό γήπεδο γκολφ. Επίσης, μπορεί κανείς να κάνει ιστιοπλοΐα, θαλάσσια σπορ, πεζοπορία και ορειβασία καθώς και ιππασία. Όλα αυτά είναι σχετικά κοντά. Εάν έχετε όρεξη για μια βόλτα με ατμοκίνητο τρένο, τότε υπάρχει το Brecon Mountain Railway. Η τοπικές παμπ είναι υπέροχες, ιδιαίτερα η «Τhe Star» δίπλα από την λίμνη Talybont, η οποία έχει να διαλέξετε είκοσι διαφορετικές τοπικές μπύρες. Η πόλη Brecon έχει σινεμά, θέατρο, γκαλερί και συναυλιακούς χώρους. Εάν είναι καλός ο καιρός, μπροστά από το στούντιο και το σπίτι υπάρχει ένας καταρράκτης με μια φυσική βαθιά πισίνα για κολύμπι ενώ μπορείτε να νοικιάσετε ακόμα και βάρκα τους καλοκαιρινούς μήνες για να κάνετε βόλτα στα ποτάμια. Όλα τα δωμάτια του σπιτιού έχουν δική τους τηλεόραση, και επίσης έχουμε μια μεγάλη συλλογή βιβλίων, βιντεοπαιχνίδια, επιτραπέζια παιχνίδια, πινγκ-πονγκ. Το Twinpeaks προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός πλήρως εξοπλισμένoy state-of-the-art studio και επιπλέον μία "σεφ" με εξαιρετική vegetarian κουζίνα!

Βιογραφικό του Adam Fuest, μηχανικού ήχου στο Twinpeaks studio
Παραγωγός, μηχανικός και Remixer :
1977:
Άρχισε να εργάζεται στην τρυφερή ηλικία των 17 στο The Barge Studios, για τον Tom Newman, κυρίως γνωστός για τη δουλειά του με τον Mike Oldfield την περίοδο των Tubular Bells.
1978-79:
Επικεφαλής ηχολήπτης στο Orange Studios, στο Λονδίνο. Εργάσθηκε με πολλά από τα σημαντικότερα punk γκρουπ εκείνων των χρόνων, συμπεριλαμβανομένου τωνGeneration X, The Adverts, Mott the Hoople. Επίσης συνεργάστηκε με τον King Sunny Ade και τον Fela Kuti.
1980-82:
Ο Adam ήταν ο προσωπικός ηχολήπτης του Βαγγέλη Παπαθανασίου και στο διάσητμα αυτό εργάστηκε μαζί του στο Lp « Short Stories" , καθώς επίσης και για το soundtrack της ταινίας "Bladerunner".
1982-84:
Επεδίωξε να κάνει δική του καριέρα ως καλλιτέχνης παίρνοντας μέρος σε ένα γκρουπ που είχε υπογράψει με την EMI και αργότερα στην LONDON
1985-88:
Επέστρεψε στην καθημερινή εργασία! Έστησε τα Betthoven Street studios (όπου εντελώς τυχαία έγραψαν εκεί και οι Active Member!) και έκανε ηχοληψία σε LP όπως των Furniture, Big Audio Dynamite, Seal, και των Cure.
1988-96:
Έφυγε από τα Betthoven Street studios για να ακολουθήσει δική του καριέρα ως ανεξάρτητος παραγωγός / μηχανικός ήχου.
Έκανε συμπαραγωγές με τον Dave Dorrell / CJ Mackintosh και Blacksmith. Οι μίξεις και τα remixes που έκανε εκείνη την περίοδο είναι πάρα πολλά για να αναφερθούν εδώ, ενδεικτικά περιλαμβάνουν συνεργασίες με την Roxanne Shante, και Ashley Jackson, Yazz, Caron Wheeler, Eurithmics, Coldcut, Cookie Crew, William Orbit, Bass O Matic, Blue Pearl, Neneh Cherry, Salt n Pepper και K Creative.
Σχέδια παραγωγής εκείνης της περιόδου περιλαμβάνουν συνεργασίες με Screaming Target, Queen Latifah, Marxman, The Family Cat, Zoe, Azizi, Natural Life, The Dharmas, David Devant and his Spirit wife, Sub Sub and Hog.
1996- εως σήμερα:
Μετακόμισε στις μακρινές ουαλικές κοιλάδες , ανακατασκεύασε το σπίτι και έχτισε δικό του στούντιο, το Twinpeaks.
Τελευταία φορά που μέτρησε ο Adam είχε 17 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και επιπλέον του αρέσει να δουλεύει με ζώα και με παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου